Cyberpunk 2077

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na PC

Night City, Kalifornie. Rok 2077. Svět je zlomen. Jednotky MegaCorps řídí každý aspekt života z obřích věžáků, tyčících se vysoko nad ulicemi města. Ty jsou ovládány pouličními gangy, technologickými podvodníky, pasáky a dalšími kriminálními živly. Mezitím stojí všeobjímající dekadence, sex a pop kultura, ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na PC

Popis

Night City, Kalifornie. Rok 2077. Svět je zlomen. Jednotky MegaCorps řídí každý aspekt života z obřích věžáků, tyčících se vysoko nad ulicemi města. Ty jsou ovládány pouličními gangy, technologickými podvodníky, pasáky a dalšími kriminálními živly. Mezitím stojí všeobjímající dekadence, sex a pop kultura, mísící se s násilím a zločinem a nesplnitelným slibem Amerického snu. Jsi V - cyberpunk. Začíná nový život Ve světě kyberneticky vylepšených pouličních bojovníků, hackerů a korporátních zločinců, právě dnes začíná tvůj první krok k možnosti stát se legendou. Z fantasy do sci-fi Od tvůrců ságy Zaklínač přichází sci-fi v otevřeném světě, které se vyznačuje vysokou dávkou temnoty, 80. vizuálem a především uvěřitelným prostředím s vychytanými dialogy. Herní obsah:

  • Hraj jako nájemný zločinec - Staň se kyberpunkerem, městským žoldákem vybaveným kybernetickými vylepšeními, a vybuduj svou legendu v ulicích Night City.
  • Žij ve městě budoucnosti - Vstup do obrovského otevřeného světa Night City – do místa, které zavádí nové standardy grafiky, komplexnosti a hloubky.
  • Ukradni implantát, který zaručuje věčný život - Přijmi tu nejriskantnější zakázku svého života a najdi prototyp implantátu, který je klíčem k nesmrtelnosti.
  • Platforma: PC
  • Typ hry: Akční / RPG
  • Věková kategorie: 18
Datum vydání: 17.9.2020
  • HW požadavky budou upřesněny.
.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na PC Bandai Namco, nejprohlíženější produkty Bandai Namco nebo nejlevnejší Hry na PC.

Reklama