Evolve

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 5 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

GAP4047.Evolve PS4.Pro hraní této hry je možná nutné vlastnit placený účet Playstation Plus. Tuto nutnost pro danou hru prosím zkontrolujte na stránkách výrobce hry.Hra vychází 26.9.2014.V divokém světě lidstva proti přírodě. jste lovcem, či kořistí? Tvůrci hry Left 4 Dead-Turtle Rock Studios-přinášejí ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

GAP4047.Evolve PS4.Pro hraní této hry je možná nutné vlastnit placený účet Playstation Plus. Tuto nutnost pro danou hru prosím zkontrolujte na stránkách výrobce hry.Hra vychází 26.9.2014.V divokém světě lidstva proti přírodě. jste lovcem, či kořistí? Tvůrci hry Left 4 Dead-Turtle Rock Studios-přinášejí Evolve, novou next-genů multiplayer střílečku, kde čtyři lovci bojují proti jednomu, hráčům ovládanému, monstru. Vystopujte bestii, zaútočte a dokažte, že jste dravcům v adrenalinových 4 vs. 1 soubojích.4 versus 1 -Vezměte tří přátel a lovte monstrum, nebo zvolte druhou stranu a Stopujte lidi jako vyvíjející se bestie. Kteroukoliv stranu si vyberete, budete mít přístup k mocným zbraním a schopnostem, které poskytují vyrovnaný a konkurenční herní zážitek.Lovte spolu nebo zemřete sami -Vyberte si lovce, který vyhovuje Vašemu hernímu stylu. Na výběr máte ze 4 povolání-Trapper, Support, Assault a Medic-přičemž každé z povolání je klíčové k přežití setkání s bestií.Lovecká bestie -jako monstrum-osamělý predátor-buďte bossem soubojů. Použijte divoké schopnosti a zvířecí smysly a rozosievajte chaos, zabíjejte lidi a dokažte, že jste dominantním druhem.Divoká planeta -Ani flóra ani fauna nejsou přátelské na planetě Shear. Staňte se obětí přírodních hazard, nebo je využijte strategicky vůči své kořisti.Úpravy postav -levelování odemykáte nová vylepšení, skiny a výhody pro své oblíbené povolání-lovce nebo bestii. Získejte svou slávu v žebříčcích a staňte se špičkovým dravcem.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 2K Games, nejprohlíženější produkty 2K Games nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama