Tommy Hilfiger 1791579

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER CHASE 1791579 jsou originální pánské hodinky, na které se můžete vždy spolehnout. Jejich základem je kulatý ciferník průměru 44 mm, který chrání pevné minerální sklíčko. Těšit ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER CHASE 1791579 jsou originální pánské hodinky, na které se můžete vždy spolehnout. Jejich základem je kulatý ciferník průměru 44 mm, který chrání pevné minerální sklíčko. Těšit se můžete na analogový ciferník. Strojek s technologií Quartz je příslibem jak vysoké přesnosti, tak opravdu dlouhé výdrže baterie. Řemínek tvoří kůže, náramku dodává zajímavý vzhled, aniž by se snížilo pohodlí při nošení. Hodinky značky TOMMY HILFIGER ustojí kontakt s vodou při sprchování nebo mytí rukou, při potápění ale mohou být poškozeny. Úroveň krytí mají 50 m (5 ATM). Nejpodstatnější parametry pánských hodinek TOMMY HILFIGER CHASE 1791579 Strojek s Quartz technologií běží na baterii, která má dlouhou výdrž Zásadní funkcí hodinek TOMMY HILFIGER CHASE 1791579 je ukazatel data Na ciferníku najdete minerální sklíčko, vydrží toho tedy opravdu hodně.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama