Scitec Nutrition Beta Alanine 150tbl

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Aminokyseliny

1 MĚSÍČNÍ DÁVKA Beta-alanin je neesenciální aminokyselina, která se přirozeně vyskytuje v našem těle. 4000 mg beta-alaninu v denní dávce1 měsíční dávkaBeta-alanin je přirozeně se vyskytující neesenciální aminokyselina v našem těle. Alfa, beta, gama atd. popisují různé prostorové uspořádání aminokyselin, ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Aminokyseliny

Popis

1 MĚSÍČNÍ DÁVKA Beta-alanin je neesenciální aminokyselina, která se přirozeně vyskytuje v našem těle. 4000 mg beta-alaninu v denní dávce1 měsíční dávkaBeta-alanin je přirozeně se vyskytující neesenciální aminokyselina v našem těle. Alfa, beta, gama atd. popisují různé prostorové uspořádání aminokyselin, které je dáno vztahem aminoskupiny ke karboxylové skupině. Beta-alanin je spolu s esenciální aminokyselinou L-histidinem základním stavebním kamenem dipeptidové molekuly zvané karnosin.Náš výrobek poskytuje 4000 mg beta-alaninu denně a doplňuje tak vyváženou a pestrou stravuBeta alanin doporučujeme:Pro ty, kteří chtějí doplnit svou stravu o beta-alaninPro ty, kteří hledají výrobek v kapslíchPro muže i ženyPOUŽÍVÁNÍ (1 dávka = 5 kapslí)Užívejte 5x1 kapsli během dne každé 3 hodiny a zapijte sklenicí vody.SKLADOVÁNÍSkladujte na chladném a suchém místě. Uchovávejte mimo dosah dětí.VAROVÁNÍVýrobek skladujte mimo dosah malých dětí! Doplněk stravy nenahrazuje vyváženou, pestrou stravu a zdravý životní styl! Nepřekračujte doporučené denní množství!

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Aminokyseliny Scitec Nutrition, nejprohlíženější produkty Scitec Nutrition nebo nejlevnejší Aminokyseliny.

Reklama