ABC Design Tulip

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Autosedačky 0-13 kg

Autosedačka ABC Design Tulip Diamond 2021 - Rose Gold Diamond, Autosedačka vhodná od narození do cca 15ti měsíců (do 13 kg), i-Size 45-85 cm. Polstrovaná sedací část poskytuje Vašemu dítěti spolehlivou oporu na cestách a mírně zakulacená skořepina umožňuje uklidňující houpání. Kolekce Diamond EditionStylové. ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Autosedačky 0-13 kg

Popis

Autosedačka ABC Design Tulip Diamond 2021 - Rose Gold Diamond, Autosedačka vhodná od narození do cca 15ti měsíců (do 13 kg), i-Size 45-85 cm. Polstrovaná sedací část poskytuje Vašemu dítěti spolehlivou oporu na cestách a mírně zakulacená skořepina umožňuje uklidňující houpání. Kolekce Diamond EditionStylové. Luxusní. Exkluzivní. Nová definice krásy. Kombinace vysoce kvalitních materiálů, působivého zpracování a elegantních barev pro ohromující, moderní vzhled. Kolekce Diamond Edition vyčnívá díky své čisté eleganci a vysoce stylovému vzhledu s ohledem na každý detail. Nejvyšší kvalita, kterou můžete cítit, obdivovat a zažít. Když jde o naše látky, soustředíme se pouze na nejvyšší kvalitu. To vám můžeme zaručit díky pečlivému výběru, mnoha letům zkušeností a důkladnému testování. Dokonalá synergie materiálu, struktury látky a její barvy dává kolekci Diamond Edition jedinečný vzhled.Dětská autosedačka Tulip nabízí optimální ochranu za každé situace. Polstrovaná sedací část poskytuje vašemu dítěti spolehlivou oporu na cestách a mírně zakulacená skořepina umožňuje mírné uklidňující houpání.Autosedačka Tulip se pyšní jednoduchým připojovacím mechanismem pro rychlou přeměnu na cestovní systém. Béhem pár jednoduchých pohybů připevníte autosedačku na kočárky ABC Design. Její nastavitelnou opěrku hlavy lze přizpůsobit dle velikosti dítěte. Potah je odnímtalný a lze jej prát v pračce. autosedačka pro váhovou kategorii 0-13 kg, i-Size 45-85 cm u této kolekce jsou součástí autosedačky 2 různé stříšky viz. obrázky jednoduchá instalace do auta v poloze proti směru jízdy pomocí bezpečnostních pásů ve vašem vozidle ji lze bezpečně zajistit také pomocí základny Isofix Base Tulip. (dokupuje se) integrovaná polstrovaná vložka poskytuje dobrou podporu pro novorozence nastavitelná opěrka hlavy umožňuje přizpůsobení vnitřního prostoru dle věku a velikosti dítěte centrální ovládání nastavení délky pásů zabezpečí pohodlnou obsluhu odnímatelná látková stříška proti slunci pro větší komfort malého cestovatele lehce zaoblená spodní část přispívá k mírnému houpavému pohybu rukojeť nastavitelná do 3 pozic velmi snadné upevňování na kočárek po dokoupení adapterů potah autosedačky lze sejmout a vyprat homologováno dle nejnovější Evropské bezpečnostní normy R129 (i-Size) kolekce 2021 Technické parametry: Rozměry (D x Š x V): 64 x 44 x 59 cm Celková hmotnost:  3,95 kg Pokud najdete výhodnější nabídku na ABC Design 2021, dejte nám prosím vědět, pokusíme se nabídku minimálně dorovnat.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Autosedačky 0-13 kg ABC Design, nejprohlíženější produkty ABC Design nebo nejlevnejší Autosedačky 0-13 kg.

Reklama