Compass ANGUGU

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Autosedačky 15-36 kg

Podsedák do auta pro děti o hmotnosti 15-36 kg, bezpečnostní skupina III (dle evropských norem ECE), upevnění sedáku zajišťuje bezpečnostní pás, instalace ve směru jízdy, snímatelný (pratelný) potah, barva modrá Dopřejte svým dětem bezpečí a komfort, které nabízí autosedačka Compass ANGUGU. Tento podsedák ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Autosedačky 15-36 kg

Popis

Podsedák do auta pro děti o hmotnosti 15-36 kg, bezpečnostní skupina III (dle evropských norem ECE), upevnění sedáku zajišťuje bezpečnostní pás, instalace ve směru jízdy, snímatelný (pratelný) potah, barva modrá Dopřejte svým dětem bezpečí a komfort, které nabízí autosedačka Compass ANGUGU. Tento podsedák modré barvy je homologovaný podle evropských norem a je schválený pro provoz v celé Evropě. Tato autosedačka je z tvrzeného polyethylenu, potah je vyrobený ze 100% bavlny, vnitřek podsedáku tvoří houbovitý textil z polyesteru. Podsedák se snadno udržuje, pevné části stačí otřít vlhkým hadříkem, látkový potah můžete vyprat při teplotě do 30 °C. Klíčové vlastnosti podsedáku Compass ANGUGUPředstavuje produkt modré barvyPodsedák Compass splňuje evropské normyPatří do bezpečnostní skupiny II-IIIJe určen dětem od 15 do 36 kgPotah je vyroben ze 100% bavlnySnadno se udržuje.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Autosedačky 15-36 kg Compass, nejprohlíženější produkty Compass nebo nejlevnejší Autosedačky 15-36 kg.

Reklama