Compass Cars

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Autosedačky 15-36 kg

Podsedák do auta pro děti o hmotnosti 15-36 kg, bezpečnostní skupina III (dle evropských norem ECE), upevnění sedáku zajišťuje bezpečnostní pás, zabezpečení dítěte zajišťuje 3bodový pás, instalace ve směru jízdy, hmotnost 0,94 kg, barva černá a červená Podsedák Compass CARS je vysoce kvalitní autosedačkou ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Autosedačky 15-36 kg

Popis

Podsedák do auta pro děti o hmotnosti 15-36 kg, bezpečnostní skupina III (dle evropských norem ECE), upevnění sedáku zajišťuje bezpečnostní pás, zabezpečení dítěte zajišťuje 3bodový pás, instalace ve směru jízdy, hmotnost 0,94 kg, barva černá a červená Podsedák Compass CARS je vysoce kvalitní autosedačkou určenou pro malé automobilové fanoušky. Ty okouzlí zajisté jeho design s motivem tak oblíbené kolekce Cars. Podsedák je určený pro děti ve věku 3 - 12 let s hmotností 15 - 36 kg. Je řazený do bezpečnostní skupiny II-III s homologací ECE R44/04 a vyrobený z tvrzeného polyethylenu. Předností podsedáku je vysoká odolnost vůči nárazům a jeho nedeformovatelná bytelná konstrukce. Podsedák Compass CARS zaručí, že se v něm děti budou cítit velmi pohodlně, a přesto jim bude poskytnuto tolik potřebné bezpečí. Klíčové vlastnosti podsedáku Compass CARS 15 - 36 kgVysoce kvalitní autosedačka s motivem CarsUrčený pro děti ve věku 3 - 12 let s.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Autosedačky 15-36 kg Compass, nejprohlíženější produkty Compass nebo nejlevnejší Autosedačky 15-36 kg.

Reklama