Kilpi Chip

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské bundy a kabáty

Kolekce 2016/2017 Dámská lyžařská bunda KILPI CHIP-W je voděodolná, prodyšná díky použitému materiálu s membránou SIBERIUM 5 000 CT. Bunda má odnímatelnou a nastavitelnou kapuci. Dvě hlavní kapsy na zip, jedna kapsa na rukávu, také na zip. Elastické manžety v rukávech s otvory pro palec. Rukávy lze regulovat ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské bundy a kabáty

Popis

Kolekce 2016/2017 Dámská lyžařská bunda KILPI CHIP-W je voděodolná, prodyšná díky použitému materiálu s membránou SIBERIUM 5 000 CT. Bunda má odnímatelnou a nastavitelnou kapuci. Dvě hlavní kapsy na zip, jedna kapsa na rukávu, také na zip. Elastické manžety v rukávech s otvory pro palec. Rukávy lze regulovat suchým zipem.

  • materiál SIBERIUM 5 000 CT (voděodolnost 5 000 mm/cm2, prodyšnost 5 000 g/m2/24h)
  • nastavitelná a odnímatelná kapuce
  • 2 hlavní kapsy na zip, 1 kapsa na paži
  • manžety v rukávech s otvorem pro palec
  • regulace rukávu suchým zipem
  • Technológia SIBERIUM CT sa vyznačuje spojením vodoodolnosti 5 000 mm, vetruvzdornosti a pevnosti, pričom materiál zostáva ľahučký a priedušný. Konštrukcia z dvoch vrstiev poskytuje ochranu proti prírodným vplyvom a pohodlie v každej situácii. Materiály podšívok spoločne so SIBERIUM CT zvyšujú schopnosť materiálu odvádzať vlhkosť a pridávajú na odolnosti a pohodlie.
  Sport LYŽOVÁNÍ, SNOWBOARD Materiál: 100% polyester.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské bundy a kabáty Kilpi, nejprohlíženější produkty Kilpi nebo nejlevnejší Dámské bundy a kabáty.

Reklama