Kilpi Nordim

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské bundy a kabáty

Dámská bunda Kilpi Nordim W je určena pro nadšence běhání i v zimním počasí. Má zateplenou bederní část a přední část bundy je nepromokavá.Dámská zimní, funkční strečová bunda Kilpi Nordim W je vyrobena z nepromokavého materiálu, bederní část bundy je zateplen pro ještě větší komfort. Bunda má elastické ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské bundy a kabáty

Popis

Dámská bunda Kilpi Nordim W je určena pro nadšence běhání i v zimním počasí. Má zateplenou bederní část a přední část bundy je nepromokavá.Dámská zimní, funkční strečová bunda Kilpi Nordim W je vyrobena z nepromokavého materiálu, bederní část bundy je zateplen pro ještě větší komfort. Bunda má elastické boční vsadky pro dokonalý pohyb. Je rozepínací po celé délce bundy a má reflexní prvky, aby jste v ni mohli běhat i ve večerních zimních měsících a byli jste dostatečně vidět. Vysoký límec zabrání zimě na krk. Bunda je lehká, má 2 kapsy na zip a otvory pro palce.Přednosti dámské bundy Kilpi Nordim W:.strečová, funkční bunda.nepromokavá, lehká.bederní část bundy je zateplena.vysoký límec.zip po celé délce mikiny.2 hlavní kapsy na zip.materiál Siberium SRC WB.reflexní prvky.elastické boční vsadky.otvory pro palec.Velikostní tabulka Kilpi.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské bundy a kabáty Kilpi, nejprohlíženější produkty Kilpi nebo nejlevnejší Dámské bundy a kabáty.

Reklama