Böhmische Weihnachten sind ein Begriff an sich. Was steckt dahinter? Als wir 2004 dieses Büchlein von Kamila Skopová erstmals veröffentlichten, ahnten wir nicht, welche Tradition wir damit begründen würden. Seit damals erscheint die tschechische Orig inalversion dieses kleinen Buches mit steigender Auflage ...
Zájem dítěte především.Střídavá péče může být nejlepší ze všech špatných řešení vyplývajících z kontextu rodinného rozvratu. Samozřejmě má své chyby. Ve srovnání se společnou rodičovskou péčí v harmonické rodině je to jen náhražka. Ani na kvalitní protézu nelze klást stejné nároky jako na zdravou končetinu. ...
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou ...
Název: Mexická kuchyňa NPAutor: Miloš ŠandrikJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Nová prácaZnačka: Nová prácaDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu matnáPočet stránek: 68V prodeji od: 02/2006Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x9 mmISBN: 80-88929-52-0.
Recepty a menu Michela Montignaca: Provensálské receptyMichel Montignac položil základy nové filozofii stravování a už víc než 10 let dokazuje, že strava je determinujícím faktorem našeho zdraví. Mírným pozměněním stravovacích návyků si lze udržet ideální hmotnost a zároveň se uchránit před většinou ...
Tradiční středomořská strava je typem stravy, která i přes značnou různorodost a místní odlišnosti spojovala a částečně dodnes spojuje národy žijící na pobřeží Středozemního moře.Pojem "středomořská strava" je třeba chápat komplexně jako propojení stravy a životního stylu, způsobu stravování a jeho pozitivního ...