Claude Bernard 20501

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské hodinky

Dámske náramkové hodinky s indexmi vykladanými Swarovski kryštálmi. Puzdro z chirurgickej ocele, modrý ciferník a remienok z kože so vzorom aligátora, zafírové sklíčko. Vodotesnosť 3 ATM. Priemer 30 mm. Správne hodinky nie sú len ukazovateľom času, ale tiež mnohé prezrádzajú o svojom vlastníkovi. A tým ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské hodinky

Popis

Dámske náramkové hodinky s indexmi vykladanými Swarovski kryštálmi. Puzdro z chirurgickej ocele, modrý ciferník a remienok z kože so vzorom aligátora, zafírové sklíčko. Vodotesnosť 3 ATM. Priemer 30 mm. Správne hodinky nie sú len ukazovateľom času, ale tiež mnohé prezrádzajú o svojom vlastníkovi. A tým viac to platí u žien, ktoré si na vzhľad zvlášť potrpí. Dámske náramkové hodinky Claude Bernard využívajú presného quartzového strojčeka. Uložené sú v oceľovom púzdre indexy nahrádzajú Swarovski kryštálmi. Krásny modrý remienok je vyrobený z kože s vzorom aligátora. Celý štýlový dizajn dopĺňa ciferník v elegantnej bielej farbe. Okrem kvalitného zobrazovače času sú teda aj skvelým doplnkom akejkoľvek modernej ženy. Sú vodotesné podľa štandardu 3 ATM, vďaka čomu je nemusíte dávať dole z rúk pri umývaní riadu, rúk či sa báť dažďa. kľúčové vlastnosti švajčiarska kvalita v modernom dizajne púzdro a remienok z kvalitnej ocele zafírové sklíčko odolné proti poškriabaniu Swarovski kryštálmi miesto indexov vodotesnosť 3 ATM.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské hodinky Claude Bernard, nejprohlíženější produkty Claude Bernard nebo nejlevnejší Dámské hodinky.

Reklama