Claude Bernard 54005

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské hodinky

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 28 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko safírové Každý muž, kterému záleží na jeho vzhledu, potřebuje elegantní a vkusné hodinky. A přesně takové už dlouhá léta vyrábí známá firma Claude Bernard. Jejich hodinky disponují velice moderním vzhledem ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské hodinky

Popis

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 28 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko safírové Každý muž, kterému záleží na jeho vzhledu, potřebuje elegantní a vkusné hodinky. A přesně takové už dlouhá léta vyrábí známá firma Claude Bernard. Jejich hodinky disponují velice moderním vzhledem a elegantním designem. Díky použití prvotřídních materiálů a prověřených technologií nejvyšší kvality, se jejich hodinky řadí mezi špičku na světě. Pořiďte si jedny z jejich širokého repertoáru a jistě nebudete litovat.Každá žena, které záleží na jejím vzhledu, potřebuje elegantní a vkusné hodinky. A přesně takové už dlouhá léta vyrábí známá firma Claude Bernard. Hodinky Claude Bernard 54005 37JM AID disponují velice moderním vzhledem a elegantním designem. Díky použití prvotřídních materiálů a prověřených technologií nejvyšší kvality se tyto hodinky řadí mezi špičku na světě. Pořiďte si jedny z jejich širokého repertoáru a jistě nebudete.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské hodinky Claude Bernard, nejprohlíženější produkty Claude Bernard nebo nejlevnejší Dámské hodinky.

Reklama