Pierre Lannier 016M969

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 9 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské hodinky

Dámské hodinky, strojek quartz, vodotěsnost 30 m (3 ATM) Pořídili byste si rádi vkusné hodinky pro každodenní nošení? Vsaďte na hodinky PIERRE LANNIER 016M969, které jsou velmi elegantní a příjemně se nosí. Modrý ciferník je dobře čitelný a je osazen kamínky. Hodinky 016M969 v barvě růžového zlata se ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské hodinky

Popis

Dámské hodinky, strojek quartz, vodotěsnost 30 m (3 ATM) Pořídili byste si rádi vkusné hodinky pro každodenní nošení? Vsaďte na hodinky PIERRE LANNIER 016M969, které jsou velmi elegantní a příjemně se nosí. Modrý ciferník je dobře čitelný a je osazen kamínky. Hodinky 016M969 v barvě růžového zlata se hodí ke každému oblečení a podtrhnou váš osobitý styl. Tyto dámské hodinky PIERRE LANNIER pocházejí z kolekce ELEGANCE STYLE a stanou se důležitou součástí každé praktické ženy. Klíčové vlastnosti hodinek PIERRE LANNIER 016M969Elegantní dámské hodinky PIERRE LANNIER z kolekce Elegance styleDobře čitelný modrý ciferník s krystalkyZdobené logem PIERRE LANNIERSmyslný pásek v barvě růžového zlataVoděodolné do 3 ATM Praktičnost hodinek PIERRE.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské hodinky Pierre Lannier, nejprohlíženější produkty Pierre Lannier nebo nejlevnejší Dámské hodinky.

Reklama