Royal London 21256

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské hodinky

  Firma Condor Group LTD byla založena v Severním Londýně v roce 1938. Ve světě zaplaveném obrovským množstvím hodinek a obrovskou konkurencí vsadil tento výrobce na spolehlivé strojky Citizen Miyota, retro styl, perfektní řemeslné zpracování a aristokratického ducha. Ostatně, co jiného si představit ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské hodinky

Popis

  Firma Condor Group LTD byla založena v Severním Londýně v roce 1938. Ve světě zaplaveném obrovským množstvím hodinek a obrovskou konkurencí vsadil tento výrobce na spolehlivé strojky Citizen Miyota, retro styl, perfektní řemeslné zpracování a aristokratického ducha. Ostatně, co jiného si představit pod prodejní značkou Royal London. Hodinky Royal London 21256-02 jsou určeny pro všechny milovnice rafinovaného ženského stylu. Vyrobeny jsou z PVD oceli, ciferník chrání minerální sklíčko s vysokou odolností vůči poškrábání. Zajímavý čtverčový design pouzdra je bohatě dozdoben zářivými krystalky. Za zmínku stojí také pohodlný řemínek z kůže a funkce datumovky. Hodinky jsou vodotěsné dle standardu 3 ATM, takže si s nimi můžete bez obav umýt ruce nebo se osprchovat. Samozřejmostí je precizní zpracování, naprostá spolehlivost a použití těch nejkvalitnějších materiálů. Hodinky jsou originální, módní a dokáží upoutat již na první pohled svým designem. Jistě se stanou nepostradatelnou součástí vaší image na večírcích, ve škole, práci nebo jen tak při jakékoliv příležitosti.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské hodinky Royal London, nejprohlíženější produkty Royal London nebo nejlevnejší Dámské hodinky.

Reklama