Tommy Hilfiger 1781821

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské hodinky

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 40 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální TOMMY HILFIGER CLAUDIA 1781821 jsou propracované dámské hodinky, které vás nenechají ve štychu. Tvoří je kulatý ciferník o velikosti 40 mm, který chrání patřičně odolné minerální sklíčko. Nabízí ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské hodinky

Popis

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 40 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální TOMMY HILFIGER CLAUDIA 1781821 jsou propracované dámské hodinky, které vás nenechají ve štychu. Tvoří je kulatý ciferník o velikosti 40 mm, který chrání patřičně odolné minerální sklíčko. Nabízí analogové zobrazení. Takzvané Quartz řešení strojku je synonymem letité výdrže na jedinou baterii, zároveň zajistí přesnost. Materiálem zvoleným k výrobě řemínku je nerezová ocel, design je tedy příjemný na pohled bez jakékoli ztráty komfortu při nošení. Hodinky značky TOMMY HILFIGER zvládnou stříkající vodu při dešti nebo šetrném mytí rukou, kompletní voděodolnost ale nemají. Stupeň krytí hodinek je 30 m (3 ATM). Vybrané znaky dámských hodinek TOMMY HILFIGER CLAUDIA 1781821 Dlouhá výdrž baterie a Quartz technologie Na ciferníku najdete minerální sklíčko, takže se snadno nezničí Materiál pouzdra: nerezová ocel Pro řemínek byl zvolen materiál: nerezová ocel.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Dámské hodinky.

Reklama