Tommy Hilfiger 1781905

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské hodinky

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 38 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální TOMMY HILFIGER BLAKE 1781905 jsou nadčasové dámské hodinky, které budou na vašem zápěstí lichotivým prvkem. Jejich základem je kulatý ciferník průměru 38 mm, který překrývá patřičně odolné minerální ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské hodinky

Popis

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 38 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální TOMMY HILFIGER BLAKE 1781905 jsou nadčasové dámské hodinky, které budou na vašem zápěstí lichotivým prvkem. Jejich základem je kulatý ciferník průměru 38 mm, který překrývá patřičně odolné minerální sklíčko. Těšit se můžete na analogové zobrazení. Osvědčená technologie Quartz je synonymem nadstandardní přesnosti měření a velmi dlouhé výdrže baterie. Řemínek tvoří nerezová ocel a dodává jim šmrnc, aniž by se snížilo pohodlí při nošení. Náramkové hodinky TOMMY HILFIGER přežijí stříkající vodu při šetrném mytí rukou nebo při dešti, kompletní voděodolnost ale nemají. Stupeň krytí je pak stanoven na úroveň 30 m (3 ATM). Vybrané prvky dámských hodinek TOMMY HILFIGER BLAKE 1781905 Dlouhá výdrž baterie a Quartz technologie Samozřejmostí u hodinek TOMMY HILFIGER BLAKE 1781905 je zobrazení data Ciferník chrání minerální sklíčko, takže se snadno nezničí Materiál.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Dámské hodinky.

Reklama