Tommy Hilfiger 1782195

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské hodinky

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 38 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální TOMMY HILFIGER HAVEN 1782195 jsou vkusné dámské hodinky, které by se na vašem nápěstí zaručeně vyjímaly. Tvoří je průměru 38 mm. Efektivní Quartz technologie bude vždy zárukou výjimečné přesnosti ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské hodinky

Popis

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 38 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální TOMMY HILFIGER HAVEN 1782195 jsou vkusné dámské hodinky, které by se na vašem nápěstí zaručeně vyjímaly. Tvoří je průměru 38 mm. Efektivní Quartz technologie bude vždy zárukou výjimečné přesnosti a samozřejmě i solidní výdrže. Řemínek tvoří nerezová ocel a dodává jim šmrnc, nikoli však na úkor pohodlí při nošení. Náramkové hodinky TOMMY HILFIGER hravě odolají stříkající vodě a běžnému dešti, úplně vodotěsné ale nejsou a do vody nepatří. Jejich stupeň krytí nese označení 30 m (3 ATM). Nejdůležitější vlastnosti dámských hodinek TOMMY HILFIGER HAVEN 1782195 Strojek s Quartz technologií běží na baterii, která má dlouhou výdrž Detailní měření času pomocí funkce chronografu Tento model má maximální délku řemínku 20 cm Řemínek tvoří nerezová ocel Úroveň vodotěsnosti hodinek TOMMY HILFIGER: 30 m (3 ATM) Barva ciferníku: bílá Barva řemínku: zlatá Dámské hodinky.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Dámské hodinky.

Reklama