Diesel Loverdose 75ml

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské toaletní vody

Diesel Loverdose láka k zvádzaniu už svojím názvom. Zaujímavý flakón v tvare srdca v sebe ukrýva orientálno-vanilkovú vôňu vhodnú na všetky ročné obdobia. Znamenitý parfém sa rozvíja  cez ovocné tóny šťavnatej mandarínky ku kvetinovým akordom pochádzajúcim z opojnej gardénie a orientálneho jazmínu. Základ ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské toaletní vody

Popis

Diesel Loverdose láka k zvádzaniu už svojím názvom. Zaujímavý flakón v tvare srdca v sebe ukrýva orientálno-vanilkovú vôňu vhodnú na všetky ročné obdobia. Znamenitý parfém sa rozvíja  cez ovocné tóny šťavnatej mandarínky ku kvetinovým akordom pochádzajúcim z opojnej gardénie a orientálneho jazmínu. Základ tejto kompozície tvoria akcenty vzácnych drevín a delikátna vanilka, ktoré sú zahalené v korenenom opare sladkého drievka a badyánu. Názov tohto dámskeho parfému môžeme v preklade voľne interpretovať ako "Porcia lásky" alebo tiež "Predávkovanie láskou", preto zaobchádzajte s touto zbraňou opatrne! Vyskúšajte neobvyklú vôňu, ktorá mužom zamotá hlavu, a začnú vám padať k nohám. Mladistvý parfém Diesel Loverdose údajne obsahuje špeciálnu zložku, ktorá pôsobí na časť mozgu zodpovednú za príťažlivosť a túžbu. Či už je to pravda, alebo nie, kto by nechcel byť práve tou jedinečnou a nesmierne atraktívnou ženou, ktorú si muži všimnú, len čo vojde do miestnosti?

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské toaletní vody Diesel, nejprohlíženější produkty Diesel nebo nejlevnejší Dámské toaletní vody.

Reklama