Lancome La Vie Est Belle 100ml

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dámské toaletní vody

Lancome La Vie Est Belle za super cenu. Doprava do 24 hodin zaručena. Parfém La Vie Est Belle v překladu "život je krásný", je univerzální a přitom osobní. Parfém La Vie Est Belle charakterizuje ženu, která má ráda vlastní styl života a obklopuje se krásnými věcmi. Parfém vystihuje ženu vcházející do ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dámské toaletní vody

Popis

Lancome La Vie Est Belle za super cenu. Doprava do 24 hodin zaručena. Parfém La Vie Est Belle v překladu "život je krásný", je univerzální a přitom osobní. Parfém La Vie Est Belle charakterizuje ženu, která má ráda vlastní styl života a obklopuje se krásnými věcmi. Parfém vystihuje ženu vcházející do sálu s křišťálovými lustry, jejíž vůně upoutá veškerou pozornost mužů v elegatních oblecích. Tváří parfému La Vie Est Belle se stala Julia Roberts.Toaletní voda Lancome La Vie Est Bellehlava: magnólie, mandlesrdce: kosatec, pačuli, bílé květinyzáklad: vanilka, fazole tonka, cukrová vata, pralinky.Lancome La Vie Est Belle L´eau de Toilette je nová verze parfému La Vie Est Belle pro rok 2014.Pečlivě vybrané květiny tohoto složení evokují radost, energii, probouzení jara a začátek něčeho nového. Vůně se otevírá tóny mangnólie, která symbolizuje mládí a krásu. Bílé květiny spolu s pačuli doprovází tuto smyslnou kompozici. Vůni uzavírají pralinky a sladká vanilka. Toto elegantní složení vyvolává pocit štěstí a úsměv na tváři.Dámskou vůni Lancome La Vie est Belle L´eau de Toilette vytvořili Dominique Ropion a Anne Flipo. Tváří reklmaní kampaně je stále Julia Roberts. EDT, toaletní voda, eau de toilet.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dámské toaletní vody Lancome, nejprohlíženější produkty Lancome nebo nejlevnejší Dámské toaletní vody.

Reklama