Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Dějiny filozofie, směry

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Dějiny filozofie, směry

Popis

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství.Text knihy je rozdělen do 6 částí:.základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin.vlastnosti potravin.procesy s minimálním tepelným zásahem.procesy s tepelným ošetřením potravin.procesy s odebráním tepla.doplňkové procesy.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Dějiny filozofie, směry, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Dějiny filozofie, směry.

Reklama