Zdeňka Mazúrová, autorka úspěšné kuchařky Bezlepkové pečení pro každého (kuchařka je ve finále světové soutěže o nejkrásnější kuchařskou knihu Gourmand Awards v kategorii Dietní kuchařky), se vařením a pečením bez lepku začala zabývat potom, co celiakií začala trpět její dcera. Donekonečna ladila a zkoušela ...
Vypěstujte si svou vlastní živou stravu! Vlastníma rukama sít i sklízet. Byliny, koření i plody sbírat ve volné přírodě. Krátce a stručně: postarat se sám o sebe, a to natrvalo, biologicky, přírodními metodami. Etnobotanik a autor bestsellerů Wolf-Dieter Storl to dělá už desítky let – a předává své bohaté ...
Bezpochyby jedna z vůbec nejobsažnějších a nejinformativnějších knih o józe, které se na knižním trhu objevily, a jedna z mála, jejíž autorem je skutečná kapacita. Svámí Gítánanda byl nejen vysoce zkušeným zasvěcencem do tradičních jógových a tantrických disciplín, ale jako lékař dlouhou dobu působící ...
Kniha - autor John McDougall, 168 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.Dr. McDougall svým otevřeným a humorným pohledem na funkce trávicí soustavy člověka láme nejedno kulturní tabu. Vstupte do ordinace dr. McDougalla, když radí dvěma postarším pacientům, jaká opatření ve své životosprávě učinit, ...
Kniha – autor Marie Mihulová; Milan Svoboda, 46 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá. Publikace uvádí základní principy pozitivního myšlení i přístupu k životu. Dárkové provedení doplňují umělecké.
"Unikátní praktická příručka uvádí podrobné léčivé i jiné užitečné vlastnosti mnoha druhů ovoce a zeleniny. Najdete zde pokyny a rady k jejich rozmanitému využití: u diet, jako afrodiziaka, při onemocnění, jako prevenci, v kosmetice. Ale seznámíte se i s takovou kuriozitou, jako je povaha muže i ženy ...