Obiloviny v lidské výživě

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Diety, cvičení

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Diety, cvičení

Popis

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů. Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR) Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha) Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha) Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP) Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha) Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP) Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha) Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha) Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha) Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha) Publikace České technologické platformy pro potraviny.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Diety, cvičení, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Diety, cvičení.

Reklama