Argo

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Drama Blu-Ray

Když se americké ambasády v Teheránu zmocní íránští revolucionáři, uteče odtud šestice Američanů. Jen jediný člověk je teď dokáže dostat zpoza nepřátelské linie - geniální agent CIA a odborník na nemožné úniky Tony Mendez. Jenže jeho další plán není jen troufalý, ale i zoufalý. V přestrojení za filmový ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Drama Blu-Ray

Popis

Když se americké ambasády v Teheránu zmocní íránští revolucionáři, uteče odtud šestice Američanů. Jen jediný člověk je teď dokáže dostat zpoza nepřátelské linie - geniální agent CIA a odborník na nemožné úniky Tony Mendez. Jenže jeho další plán není jen troufalý, ale i zoufalý. V přestrojení za filmový štáb se Tony s uprchlíky skrývají všem na očích, přičemž sebemenší chybička může znamenat jejich okamžitou smrt. Thriller podle neskutečně skutečné události režíroval držitel* Ceny Akademie a zároveň jeden z protagonistů filmu Ben Affleck. K silnému hereckému obsazení dále patří laureáti ceny Emmy Bryan Cranston, John Goodman a oscarový*Alan Arkin. Bonusy

  • OBRAZ V OBRAZE: MRAZIVÉ SVĚDECTVÍ Chaos revoluce z úst těch, kteří přežili
  • ZACHRÁNĚNI Z TEHERÁNU: BYLI JSME U TOHO Prezident Jimmy Carter, Tony Mendez a tehdejší
  • ARGO: ABSOLUTNĚ AUTENTICKÉ - Ben Affl eck vysvětluje, jak vytvořil svět roku 1979 a atmosféru krize kolem amerických rukojmí v Iránu.
  • ARGO: SPOJENÍ MEZI CIA A HOLLYWOODEM - Bývalý agent CIA Tony Mendez a režisér Ben Affl eck odhalují tajemství skrytá za falešným fi lmem.
  • ÚTĚK Z IRÁNU: HOLLYWOODSKÁ MOŽNOST - Nahlédněte do kanadských vládních kruhů a posuďte rizika, která na sebe Kanaďané vzali při ukrývání svých nejbližších sousedů.
  • KOMENTÁŘ V DÉLCE FILMU - S režisérem Benem Affl eckem a autorem Chrisem Terriem
Ocenění Zlatý glóbus (nejlepší film, nejlepší režie) Oscar (nejlepší film, nejlepší adaptovaný scénář, nejlepší střih).

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Drama Blu-Ray, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Drama Blu-Ray.

Reklama