Proficook PC-SV 1112

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektrické hrnce

Vaření v pomalém hrnci se těší stále větší oblibě.Princip spočívá ve vaření při nízké teplotě, díky kterému si potraviny zachovají barvu, chuť i výživové hodnoty. Pomalý hrnec Profi Cook PC-SV 1112 v nerezovém provedení zapadne i do vaší kuchyně. S jeho pomocí si připravíte pokrmy, které uspokojí celou ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektrické hrnce

Popis

Vaření v pomalém hrnci se těší stále větší oblibě.Princip spočívá ve vaření při nízké teplotě, díky kterému si potraviny zachovají barvu, chuť i výživové hodnoty. Pomalý hrnec Profi Cook PC-SV 1112 v nerezovém provedení zapadne i do vaší kuchyně. S jeho pomocí si připravíte pokrmy, které uspokojí celou vaši rodinu. Ať už se jedná o maso, ryby či zeleninu. Dokonce si s jeho pomocí můžete připravit lahodný domácí jogurt.Vaří sám a vaří dobřePomalý hrnec o příkonu 520 W nabízí celkový objem pro vaření 8,5 l. Nerezová varná nádoba je vybavena nepřilnavým povrchem. Mezi největší výhody takového vaření je nízká spotřeba energie a úspora času, který můžete strávit nějak jinak než v kuchyni přípravou jídla. Jídlo se vaří pozvolna a není nutné průběžně míchat ani kontrolovat průběh vaření. Pokrmy se dají připravit bez tuku, takže použití pomalého hrnce je vhodné i pro lidi, kteří si zakládají na zdravém životním stylu nebo pro ty, kteří jsou omezeni dietou. Jeho použití ocení i maminky s malými dětmi.Specialista na přípravu jídelJeho použití je velmi snadné. Do nádoby naskládáte všechny potřebné suroviny, zavřete víko a nastavíte si dobu vaření. Za pomoci dostatečně přehledného LCD displeje si nastavíte teplotu v rozmezí 45-90 °C. Do dokončení procesu můžete využít funkci udržování stále teploty, díky které bude jídlo teplé až do doby jeho servírování. K dispozici je také časovač s možností nastavení doby až 72 hodin. Víko je vyrobeno z průhledného odolného materiálu, takže během vaření můžete pohledem zkontrolovat průběh.Nový trend ve vařeníMaso zůstane šťavnaté, zelenina se nerozvaří. Uvařte polévku, guláš, omáčky, cokoliv vás napadne. Nic se v něm nepřipálí a dokonce si pokrm zachová všechny vitamíny i minerály. V provozu je sice delší dobu, ale díky malému příkonu má zanedbatelnou spotřebu elektrické energie. Pomalý hrnec je bezpečný, bez obav ho můžete nechat bez dozoru. Vyzkoušejte vaření v pomalém hrnci a uvidíte, že výraznější chuť pokrmů osloví i vás!Sous videV rámci vybavení obdržíte stojan a kleště, pokud byste chtěli pomalý hrnec Profi Cook použít k vaření metodou sous vide. V tomhle případě vaření probíhá tak, že vybrané potraviny ochutíte, zavakuujete do speciálního sáčku a na určenou dobu vložíte do vodní lázně. Vaření pak probíhá delší dobu při konstantní teplotě. Veškeré chutě se propojí, výživové hodnoty zůstanou a výsledkem bude pokrm dokonalých chutí.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektrické hrnce Proficook, nejprohlíženější produkty Proficook nebo nejlevnejší Elektrické hrnce.

Reklama