Russell Hobbs 21850

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektrické hrnce

Multi vařit Cook@Home Russell Hobbs 21850-56.Jen jeden přístroj a tak skvěle vaří! Úžasný Cook@Home Multi vařič je kompaktní s objemem 5 litrů, který uspokojí rychle a jednoduše všechny chutě celé rodiny. Tento všestranný hrnec Vám uvaří nebo upeče Vaše oblíbené jídlo rychle a snadno. Pomocí funkce udržení ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektrické hrnce

Popis

Multi vařit Cook@Home Russell Hobbs 21850-56.Jen jeden přístroj a tak skvěle vaří! Úžasný Cook@Home Multi vařič je kompaktní s objemem 5 litrů, který uspokojí rychle a jednoduše všechny chutě celé rodiny. Tento všestranný hrnec Vám uvaří nebo upeče Vaše oblíbené jídlo rychle a snadno. Pomocí funkce udržení teploty, zanechá vaše potraviny v teple a připravené k jídlu. Povrch víka zamezuje srážení páry, jednoduše se čistí a vypadá skvěle. Novinka pro jaro 2015 na muj-russellhobbs.cz.Velký objem.900W výkon a extra-velký 5 litrový objem, odnímatelný hrnec s nepřilnavým povrchem pro snadné čištění.11 všestranných funkcí.Tento multi-vařič lze nastavit na vaření různých druhů mas, ryb a zeleniny. Může být také používán k pečení koláčů, přípravě nadýchané rýže a dokonce i jogurtu. Nabízí až 11 možností nastavení, tudíž ho můžete použít na jakýkoliv recept.  Uvaříte opravdu cokoliv - rýže, pomalé vaření, dušení, maso, ryby, polévky, pára, jogurt, kaše, chléb a další.Specifikace multi vařiče.5L objem.900 W.Velký LED displej s 24 hodinovým před nastavitelným časovačem.Jednoduché na údržbu, nepřilnavý povrch.Výběr 11 programů.maso.polévka.jogurt.kaše - rizoto.dort.chléb.pára.rýže,.dušení.pomalé vaření.ryba.Funkce udržení teploty.Kryt víka zamezuje srážení páry.Vnější nerezový povrch.Manuál včetně receptů.Objednávejte pod kat. číslem 21850-56.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektrické hrnce Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Elektrické hrnce.

Reklama