Russell Hobbs 27030

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektrické hrnce

Střední rýžovar a parní hrnec Russell Hobbs 27030-56 Potřebujete uvařit jen střední množství rýže? Máme pro Vás střední rýžovar Russell Hobbs 27030-56, který zvládne uvařit až 6 porcí rýže. Ideální pro středně velké domácnosti. Stylový bílý design skvěle padne do každé kuchyně. Součástí rýžovaru je i ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektrické hrnce

Popis

Střední rýžovar a parní hrnec Russell Hobbs 27030-56 Potřebujete uvařit jen střední množství rýže? Máme pro Vás střední rýžovar Russell Hobbs 27030-56, který zvládne uvařit až 6 porcí rýže. Ideální pro středně velké domácnosti. Stylový bílý design skvěle padne do každé kuchyně. Součástí rýžovaru je i parní koš, který lze využít např. na zeleninu. Jistě oceníte také automatické udržování teploty. Novinka pro jaro 2020 na muj-russellhobbs.cz Mísa s nepřilnavým povrchem Odnímatelná mísa s nepřilnavým povrchem i víko z temperovaného skla je možné mýt v myčce na nádobí. Ušetříte si tak čas s jejich umýváním. Funkce parního hrnce Rýžovar 27030-56 je možné využít také jako parní hrnec. S pomocí napařovacího koše si můžete připravit např. čerstvou zeleninu, brambory, filety, kuře, špenát či krevety. Další ingredience Milujete netradičně připravenou rýži a rádi přidáváte další ingredience? Můžete si do rýže přidat ořechy, rozinky ovoce a další pochutiny. Udržování teploty Střední rýžovar 27030-56 nabízí praktickou funkci udržování teploty. Jakmile je rýže hotová, automaticky se zapne program udržování teploty a rýžovar bude vytvářet takové teplo, které zachová chutný stav rýže. Specifikace středního rýžovaru 6 porce - cca 200g / porce Špachtle Mísa na rýži Odměrka Napařovací košík Temperované skleněné víko Nepřilnavý povrch Vestavěný držák víka Automatického udržování teploty Kontrolka Otvor pro výstup páry Mísa i víko vhodné do myčky Vypínač - zapnuto / vypnuto 300 W Objednávejte pod kat. číslem 27030-56.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektrické hrnce Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Elektrické hrnce.

Reklama