Russell Hobbs Good To Go 28270

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektrické hrnce

Multifunkční hrnec s příkonem 750 W, objem 6,5 l, počet programů 8, vaření v páře, opékání a smažení, časovač, displej a automatické vypnutí Vaříte rádi? Zároveň si ceníte svého času? Multifunkční hrnec Russell Hobbs 28270-56 Good To Go pro vás bude tou pravou volbou. Má příkon 750 W a nabízí 8 funkcí ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektrické hrnce

Popis

Multifunkční hrnec s příkonem 750 W, objem 6,5 l, počet programů 8, vaření v páře, opékání a smažení, časovač, displej a automatické vypnutí Vaříte rádi? Zároveň si ceníte svého času? Multifunkční hrnec Russell Hobbs 28270-56 Good To Go pro vás bude tou pravou volbou. Má příkon 750 W a nabízí 8 funkcí přípravy jídla. Můžete jej využít pro prudké smažení, opékání, sous-vide, pomalé vaření, páru, rýži, vaření a udržování teploty. Multifunkční hrnec Russell Hobbs má objem 6,5 l, je vybaven vyjímatelným ovládacím panelem pro snadnější servírování, odolnou hliníkovou základnou, víkem z tvrzeného skla s možností zavěšení a tepelně izolovanými držadly. Dále se přístroj Russell Hobbs může pochlubit digitálním nastavením a časovačem a ve srovnání s běžnou elektrickou troubou při přípravě celého pečeného kuřete o váze 1,4 kg na 190° o 59 % vyšší energetickou účinností. Klíčové vlastnosti multifunkčního hrnce Russell Hobbs 28270-56 Good To GoMultifunkční.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektrické hrnce Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Elektrické hrnce.

Reklama