Russell Hobbs Sous Vide 25630

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektrické hrnce

Pomalý hrnec s objemem 6,5 l, materiál hrnce: keramika, funkce: vhodné do myčky, displej, vyjímatelná nádoba a automatické programy, příkon 350 W Vaříte rádi? Zároveň si ceníte svého času a zdraví? Pomalý hrnec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide pro vás bude tou správnou volbou. Nabízí 3 způsoby přípravy ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektrické hrnce

Popis

Pomalý hrnec s objemem 6,5 l, materiál hrnce: keramika, funkce: vhodné do myčky, displej, vyjímatelná nádoba a automatické programy, příkon 350 W Vaříte rádi? Zároveň si ceníte svého času a zdraví? Pomalý hrnec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide pro vás bude tou správnou volbou. Nabízí 3 způsoby přípravy jídla v jednom. Můžete jej využít pro pomalé vaření, při němž si potraviny zachovají vitamíny. Dále umožňuje pečení a vaření za pomoci metody sous-vide. Pomalý hrnec Russell Hobbs má objem 6,5 litrů, je vybaven teplotní jehlou, digitálním ovládacím panelem s LCD displejem, tvrzenou a zároveň uzamykatelnou skleněnou poklicí a extra velkými rukojeťmi, které se nezahřívají. Vnitřní keramický hrnec je odnímatelný a spolu s poklicí vhodný do myčky na nádobí. Dále se přístroj Russell Hobbs může pochlubit mřížkou, s níž pro vás bude příprava jednotlivých porcí ještě pohodlnější. Klíčové vlastnosti pomalého hrnce Russell Hobbs 25630-56 Sous.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektrické hrnce Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Elektrické hrnce.

Reklama