Denver SCO-65220

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektrické koloběžky

Elektrická koloběžka Denver SCO-65220 Užijte si množství zábavy a zážitků na elektrické koloběžce Denver SCO-65220. Stylová elektrická koloběžka Denver představuje lehké a snadno složitelné zařízení, které si s sebou můžete vzít prakticky kamkoliv. Zkraťte si svoji cestu do práce, projíždějte se po městě ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektrické koloběžky

Popis

Elektrická koloběžka Denver SCO-65220 Užijte si množství zábavy a zážitků na elektrické koloběžce Denver SCO-65220. Stylová elektrická koloběžka Denver představuje lehké a snadno složitelné zařízení, které si s sebou můžete vzít prakticky kamkoliv. Zkraťte si svoji cestu do práce, projíždějte se po městě a poznávejte zajímavá místa ve svém okolí. Elektrická koloběžka přináší nový způsob přepravy, který si okamžitě zamilujete. Společník pro každou cestu Elektrická koloběžka Denver SCO-65220 se stane skvělým společníkem při poznávání nových míst, cestách do práce nebo na nákup. Svižnou jízdu zajišťuje akumulátor s kapacitou 4 000 mAh a motor o výkonu 300 W, který umožňuje koloběžce jízdu rychlostí až 20 km/h, díky čemuž se můžete vyhnout husté městské dopravě a dorazit do práce rychleji než kdy dříve. Koloběžka zvládne pokořit až 12 kilometrů, navíc váží pouhých 8,9 kilogramů, takže ji lze kdykoli pohodlně složit a přenést kamkoli potřebujete. Radost z jízdy a bezpečnost Koloběžka.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektrické koloběžky Denver, nejprohlíženější produkty Denver nebo nejlevnejší Elektrické koloběžky.

Reklama