Dvojitý podfuk

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektronická beletrie

Elektronická kniha - autor Marek Zlatník, 206 stran.Je začátek prázdnin a většina rodin odjíždí mimo Prahu. Ve zcela jiné situaci se ocitne soukromý detektiv Petr Schwarz. Toho si na pomoc povolá majitel přední české bezpečnostní agentury, jehož syn Pavel byl nalezen mrtvý ve svém bytě, bez jakýchkoli ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektronická beletrie

Popis

Elektronická kniha - autor Marek Zlatník, 206 stran.Je začátek prázdnin a většina rodin odjíždí mimo Prahu. Ve zcela jiné situaci se ocitne soukromý detektiv Petr Schwarz. Toho si na pomoc povolá majitel přední české bezpečnostní agentury, jehož syn Pavel byl nalezen mrtvý ve svém bytě, bez jakýchkoli stop vedoucích k odhalení pachatele. Pavel měl sice nepřátel dost, ale zdá se, že žádný z nich o jeho život neusiloval. Schwarz se okamžitě pouští do řešení hádanky, kterou je mladíkova smrt opředena. Různá vodítka i informátoři z podsvětí jej přivedou k překvapivě nečekanému rozuzlení celého případu.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektronická beletrie Olympia, nejprohlíženější produkty Olympia nebo nejlevnejší Elektronická beletrie.

Reklama