Kindergarten

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektronická beletrie

Elektronická kniha - autor Elżbieta Ettingerová, 256 stran.Mladá dívka Elli Rostowová, původem z vyšších vrstev polské židovské buržoazie, se po příchodu německých okupantů do země ocitá se svými nejbližšími uprostřed nesnesitelné bídy a beznaděje varšavského ghetta. Později se dostává ven a pracuje ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektronická beletrie

Popis

Elektronická kniha - autor Elżbieta Ettingerová, 256 stran.Mladá dívka Elli Rostowová, původem z vyšších vrstev polské židovské buržoazie, se po příchodu německých okupantů do země ocitá se svými nejbližšími uprostřed nesnesitelné bídy a beznaděje varšavského ghetta. Později se dostává ven a pracuje jako Polka s padělanými doklady u německého zaměstnavatele.Při odhalování charakterů postav a líčení zápletek děje vychází autorka z vlastních životních zkušeností v Polsku za druhé světové války.Její dílo je přesvědčivé, neboť je pravdivé i v těch nejkrutějších a zároveň nejabsurdnějších situacích, které daná doba přinášela.Ilustrace: Vladimír Wagner.Elzbieta Ettingerová, spisovatelka židovského původu, se narodila v Polsku r. 1925. V období 2. sv. války pracovala pod falešnou identitou v polském odbojovém hnutí. Jako jedna z mála přežila holokaust, když se jí podařilo uprchnout z obklíčeného varšavského ghetta těsně před jeho úplnou likvidací.R.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektronická beletrie Epocha, nejprohlíženější produkty Epocha nebo nejlevnejší Elektronická beletrie.

Reklama