Láska na výsluní

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektronická beletrie

Elektronická kniha - autor Romana Szalaiová, 224 stran.Autorka řady úspěšných knih nabízí čtenářům nový romantický, ale zároveň i neobyčejně dramatický příběh. Nadaná Adriana, toužící po úspěchu ve "velkém světě", se ctižádostivě věnuje modelingu a později i zpěvu. Její cílevědomost ji přenáší přes všechna ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektronická beletrie

Popis

Elektronická kniha - autor Romana Szalaiová, 224 stran.Autorka řady úspěšných knih nabízí čtenářům nový romantický, ale zároveň i neobyčejně dramatický příběh. Nadaná Adriana, toužící po úspěchu ve "velkém světě", se ctižádostivě věnuje modelingu a později i zpěvu. Její cílevědomost ji přenáší přes všechna protivenství i střety s násilnickým "kmotrem" drogové mafie, dopracovává se úspěchu a nakonec poznává i kouzlo lásky v náručí irského šlechtice, muže jejích snů. Protože jí však osud není nakloněn, jejich cesty se opět rozejdou. Těhotná Adriana se přesto s houževnatostí sobě vlastní vydává za svým milým do Irska. Bude síla její lásky větší než protivenství osudu?

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektronická beletrie Viking, nejprohlíženější produkty Viking nebo nejlevnejší Elektronická beletrie.

Reklama