Lásky a strasti

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektronická beletrie

Elektronická kniha - autor Romana Szalaiová, 225 stran.Lásky a strasti je naprosto profesionální románový debut již zkušené spisovatelky. Dramatický, strhující a mnoha dialogy zpestřený děj se odehrává částečně v USA. Je věnován životní křižovatce ženy, jež si vybírá ze dvou mužů, výrazně se od sebe ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektronická beletrie

Popis

Elektronická kniha - autor Romana Szalaiová, 225 stran.Lásky a strasti je naprosto profesionální románový debut již zkušené spisovatelky. Dramatický, strhující a mnoha dialogy zpestřený děj se odehrává částečně v USA. Je věnován životní křižovatce ženy, jež si vybírá ze dvou mužů, výrazně se od sebe odlišujících nejen věkem, ale i povahou. Jak to nakonec dopadne, se dozví dychtivý čtenář, když absolvuje cestu knihou plnou napětí a mnoha překvapení. Romantický, čtivý příběh, především z podnikatelského prostředí, zaujme zvláště ženy, ať už ty mladší, či ty "zralejší".

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektronická beletrie Viking, nejprohlíženější produkty Viking nebo nejlevnejší Elektronická beletrie.

Reklama