Maryša

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektronická beletrie

Elektronická kniha - autor Alois Mrštík, Vilém Mrštík, 96 stran.Realistické drama o pěti jednáních od autorské dvojice, bratří Aloise a Viléma Mrštíkových. Příběh Maryši, dcery sedláka, a chudého Francka se odehrává na moravské vesnici devatenáctého století. V dialozích je užito nářečí charakteristického ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektronická beletrie

Popis

Elektronická kniha - autor Alois Mrštík, Vilém Mrštík, 96 stran.Realistické drama o pěti jednáních od autorské dvojice, bratří Aloise a Viléma Mrštíkových. Příběh Maryši, dcery sedláka, a chudého Francka se odehrává na moravské vesnici devatenáctého století. V dialozích je užito nářečí charakteristického pro danou oblast. Maryša je rodiči nucena vdát se za vdovce Vávru, jehož jediným zájmem je vyrovnat dívčiným majetkem své dluhy. Francek odchází na vojnu, aby se po letech vrátil a postavil svou milovanou Maryšu před mravní dilema.Ilustrovala Petra Antonovová.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektronická beletrie Tribun, nejprohlíženější produkty Tribun nebo nejlevnejší Elektronická beletrie.

Reklama