Posvátná larva

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektronická beletrie

Elektronická kniha ze série Kroniky nové země, autor Josef Pecinovský, 200 stran.Postkatastrofický sci-fi román, druhý díl tetralogie "Kroniky nové Země". Nově se rodící bytost vytrvale roste hluboko pod zemským povrchem a svou existencí působí problémy lidem nové civilizace, jež se po stovkách let zrodila ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektronická beletrie

Popis

Elektronická kniha ze série Kroniky nové země, autor Josef Pecinovský, 200 stran.Postkatastrofický sci-fi román, druhý díl tetralogie "Kroniky nové Země". Nově se rodící bytost vytrvale roste hluboko pod zemským povrchem a svou existencí působí problémy lidem nové civilizace, jež se po stovkách let zrodila na spálených pláních planety. Kortyzgar se ale nechová tak, jak zdejší vědci očekávali, a dochází k zemětřesením a přesunům celých městských čtvrtí. K řešení těchto záhad je povolán Or Yrad, jenž se však střetne především s lidmi, kteří se v zájmu vlastního prospěchu neštítí opravdu ničeho.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektronická beletrie Epocha, nejprohlíženější produkty Epocha nebo nejlevnejší Elektronická beletrie.

Reklama