Detektory kovu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektrotechnika, elektronika

Kniha se zabývá teorií a praxí stavby hledačů kovových předmětů a pokladů. V prvé teoretické části je rozdělení detektorů kovu podle nejrůznějších hledisek a vysvětlení fyzikálních základů funkce detektorů se soustředěním na tři nejrozšířenější druhy: záznějový, balanční a impulsní, které jsou pak v ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektrotechnika, elektronika

Popis

Kniha se zabývá teorií a praxí stavby hledačů kovových předmětů a pokladů. V prvé teoretické části je rozdělení detektorů kovu podle nejrůznějších hledisek a vysvětlení fyzikálních základů funkce detektorů se soustředěním na tři nejrozšířenější druhy: záznějový, balanční a impulsní, které jsou pak v druhé praktické části knihy popsány jako stavební návody. Třetí částí knihy tvoří přílohy o konstrukci hledacích cívek a dalších součástí, potřebných pro experimentální stavbu a vylepšování stávajících detektorů kovu. Protože nabízené profesionální přístroje nejsou právě nejlevnější, vznikla potřeba i amatérských konstrukcí a individuální výroby. Občas lze najít v odborných časopisech návody na jednoduché i složitější detektory kovu. Tyto návody se těší stálé popularitě, avšak mají zpravidla jen malý rozsah, určený rámcem časopisu. Proto se jako stavební návod na poloprofesionální přístroje jeví ideální kniha.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektrotechnika, elektronika, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Elektrotechnika, elektronika.

Reklama