Kmitanie mechanických sústav

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektrotechnika, elektronika

Kmitanie hrá oddávna kľúčovú úlohu v strojárstve a zvyšovanie výkonu a rýchlosti strojov a procesov jeho dôležitosť len zvyšuje. Potlačenie a eliminácia nežiaduceho kmitania ide ruka v ruke s dokonalou znalosťou podstaty uvedeného fyzikálneho procesu, kde ide v princípe o neustále zmeny kinetickej a ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektrotechnika, elektronika

Popis

Kmitanie hrá oddávna kľúčovú úlohu v strojárstve a zvyšovanie výkonu a rýchlosti strojov a procesov jeho dôležitosť len zvyšuje. Potlačenie a eliminácia nežiaduceho kmitania ide ruka v ruke s dokonalou znalosťou podstaty uvedeného fyzikálneho procesu, kde ide v princípe o neustále zmeny kinetickej a potenciálnej energie systému.Cieľom tejto učebnice je oboznámiť čitateľa s jednotlivými formami kmitania mechanických systémov, rovnicami, ktoré ich popisujú, spôsobmi ich riešenia a ich významnými charakteristikami.Dátum vydania: 28.2.2017Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-5532-629-0Strán: 226Formát (mm): 170x240.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektrotechnika, elektronika, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Elektrotechnika, elektronika.

Reklama