Prevence a připravenost na závažné havárie

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektrotechnika, elektronika

Od vydání Analýzy nebezpečí a prevence průmyslových havárií II - Analýza rizik a připravenost na průmyslové havárie došlo k podstatným změnám v legislativě, především v oblasti prevence závažných havárií. Byl vydán zákon č. 59/2006 Sb., o prevenci závažných havárií, který je aplikací novelizované směrnice ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektrotechnika, elektronika

Popis

Od vydání Analýzy nebezpečí a prevence průmyslových havárií II - Analýza rizik a připravenost na průmyslové havárie došlo k podstatným změnám v legislativě, především v oblasti prevence závažných havárií. Byl vydán zákon č. 59/2006 Sb., o prevenci závažných havárií, který je aplikací novelizované směrnice Rady 96/92/EC, tzv. SEVESO II direktivy (směrnice Rady 2003/105/EC). Z tohoto důvodu je vysvětlen vývoj v legislativě pro oblast prevence a připravenosti na závažné havárie v Evropské unii i České republice a hlavní pozornost je zaměřena na.požadavky zákona č. 59/2006 Sb., o prevenci závažných havárií a jeho prováděcích předpisů.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektrotechnika, elektronika, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Elektrotechnika, elektronika.

Reklama