Beper 40330

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Epilátory a depilátory

Celotělový zastřihovač chloupků pro muže BEPER X-6000 s prodlužovací rukojetí Voděodolný celotělový pánský holicí strojek s prodlouženou rukojetí je vhodný pro snadné holení na zádech, ramenou a nohou. Zastřihovač má 3 vyměnitelné nástavce (3 - 5 - 7 mm) a je dodáván s nabíjecí základnou, kartáčkem na ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Epilátory a depilátory

Popis

Celotělový zastřihovač chloupků pro muže BEPER X-6000 s prodlužovací rukojetí Voděodolný celotělový pánský holicí strojek s prodlouženou rukojetí je vhodný pro snadné holení na zádech, ramenou a nohou. Zastřihovač má 3 vyměnitelné nástavce (3 - 5 - 7 mm) a je dodáván s nabíjecí základnou, kartáčkem na čištění a olejem. Indikační diody pro zobrazení stavu nabíjení (červeně) a plného nabití (zeleně). Doba plného nabíjení trvá přibližně 3 hodiny a pracovní doba je přibližně 60 minut. voděodolný Wet and Dry - lze holit suchou i vlhkou pokožku3 výměnné hřebeny (3 - 5 - 7 mm) Prodloužená rukojeť přístrojeSnadné ošetření zad, rukou, nohou.Světelné kontrolkystojánek slouží současně jako nabíječkaC.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Epilátory a depilátory Beper, nejprohlíženější produkty Beper nebo nejlevnejší Epilátory a depilátory.

Reklama