Beurer IPL 9000+

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Epilátory a depilátory

 Depilátor BEURER IPL9000+ SalonPro System je přístroj pro zkrášlení vašeho těla formou šetrné depilace chloupků. Přístroj funguje na bázi laserového paprsku a dokáže chloupky odstranit dlouhodobě a bez bolestivého tahání. Tento systém depilace je známý a osvědčený, celosvětové klinické používání po ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Epilátory a depilátory

Popis

 Depilátor BEURER IPL9000+ SalonPro System je přístroj pro zkrášlení vašeho těla formou šetrné depilace chloupků. Přístroj funguje na bázi laserového paprsku a dokáže chloupky odstranit dlouhodobě a bez bolestivého tahání. Tento systém depilace je známý a osvědčený, celosvětové klinické používání po dobu více než 15 let prokázalo, že je bezpečným a účinným prostředkem pro odstranění chloupků s dlouhodobým efektem. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.Vynechat z ColorBoxu Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.Vynechat z ColorBoxu Jemná depilaceDepilátor BEURER IPL9000+ SalonPro System je přístroj pro zkrášlení vašeho těla formou šetrné depilace chloupků. Přístroj funguje na bázi laserového paprsku a dokáže chloupky odstranit dlouhodobě a bez bolestivého tahání. Tento systém depilace je známý a osvědčený, celosvětové klinické používání po dobu více než 15 let prokázalo, že je bezpečným a účinným prostředkem pro odstranění chloupků s dlouhodobým efektem.  Zkopírovat blokEditovat atributyOdebrat Příjemné použitíNejrychlejší aplikace zvládne ošetřit celé tělo již za 26 minut. Přístroj má 6 úrovní intenzity. Ověřená technologie vám garantuje maximální bezpečnost a velmi snadné použití. Chloupky budou odstraněny rychle, důkladně a dlouhodobě. Dopřejte si pohodlné odstraňování chloupků bez bolesti a v pohodlí vašeho domova.   Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.Vynechat z ColorBoxu Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.Vynechat z ColorBoxu Dokonalá depilace každé části tělaOdstraňování ochlupení pomocí tohoto depilátoru je bezpečné, rychlé a bezbolestné. Můžete s ním ošetřovat ruce, nohy, obličej, podpaží i linii bikin. Světelná technologie State-of-the-art je používána i dermatology pro profesionální depilaci, je testována a schválena. Přístroj deaktivuje chloupek hluboko pod kůží, a ochlupení se tak po třech až čtyřech procedurách sníží přibližně o 50 %. Přístroj disponuje snímačem typů pleti a automaticky detekuje všechny vhodné typy pleti. Pro tento přístroj není vhodný tmavší typ pleti nebo velmi světlé až bílé chloupky.  Parametry a specifikace:Technologie: Světelná State-of-the-artSnímač typu pleti: AnoObsah kazety se světelnými impulsy: 100.000Úrovně intenzity: 6Nejrychlejší aplikace: 26 minut k ošetření celého tělaPlocha: 7 cm2 .

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Epilátory a depilátory Beurer, nejprohlíženější produkty Beurer nebo nejlevnejší Epilátory a depilátory.

Reklama