Seagate Expansion Portable STEA5000402 5TB

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Externí pevné disky

Seagate Expansion Portable, 5 TB Seagate Expansion Portable, 5 TB Známý výrobce disků společnost Seagate přichází na trh s modelem Expansion Portable. Díky vysoké kapacitě a kompaktním rozměrům je disk vhodný pro přenášení dat mezi zařízeními, například mezi pracovním a domácím počítačem a podobně. S ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Externí pevné disky

Popis

Seagate Expansion Portable, 5 TB Seagate Expansion Portable, 5 TB Známý výrobce disků společnost Seagate přichází na trh s modelem Expansion Portable. Díky vysoké kapacitě a kompaktním rozměrům je disk vhodný pro přenášení dat mezi zařízeními, například mezi pracovním a domácím počítačem a podobně. S velmi nízkou hmotností 238 gramů navíc nebudete mít problém disk uložit do kabelky nebo dokonce přímo do kapsy některého oblečení. Disk je uložen v odolném plastovém pouzdře v matně černé barvě. Povrchová úprava s mozaikou z malých trojúhelníčků působí velmi luxusně a disk se tak bude důstojně vyjímat i na vašem pracovním stole v zaměstnání. Rychlý a snadný přenos dat Disk využívá rozhraní USB 3.0, což zaručuje vysoké přenosové rychlosti a širokou kompatibilitu s mnoha zařízeními. USB 3.0 je navíc možné zapojit i do starších USB 2.0 portů, takže se nemusíte obávat problémů s přístupem k datům. Celý disk je napájen přímo pomocí tohoto rozhraní, takže se obejdete pouze s jediným USB kabelem. To oceníte například při připojení disku k televizi či jinému multimediálnímu zařízení, kde by jinak mohl nastat problém s nedostatkem prostoru pro doplňkové napájení. Lehký a přenosný pevný disk s ohromnou kapacitou. Vše potřebné v balení K disku obdržíte vše potřebné pro okamžitý provoz. Součástí balení je disk samotný, USB 3.0 kabel a přehledný manuál. Díky tomu můžete začít používat váš disk ihned po vybalení z krabice. Jediný kabel pro vše Napájení i přenos dat je obstaráváno jediným USB 3.0 kabelem, díky čemuž lze disk snadno připojit například i k televizi. Na cesty s sebou navíc nemusíte přibalovat další napájecí adaptér. Vhodný pro multimédia Vysoká kapacita a rychlé připojení činí tento disk vhodným k uchovávání rozličných typů multimédií. Ať už na disk plánujete zálohovat rodinné fotografie, nebo z něj sledovat filmy v televizi, nezklame vás. Snadná instalace Disk nevyžaduje žádný speciální dodatečný software či ovladače a bude fungovat ihned po vybalení z krabice na velmi široké škále zařízení.

  • rychlý externí disk s vysokou kapacitou
  • kapacita: 5 TB
  • rozhraní: USB 3.0 (zpětně kompatibilní s USB 2.0)
  • rozměry: 117 × 80 × 20 mm
  • hmotnost: 170 g
  • barva: černá
.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Externí pevné disky Seagate, nejprohlíženější produkty Seagate nebo nejlevnejší Externí pevné disky.

Reklama