Banquet 19078060

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Formy na pečení

Pekáče a pečící formy s nepřilnavým povrchem jsou nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Potřeby pro pečení oceníte zejména v dobách svátků a oslav, ale zajisté je využijete i po celý rok. Formu na bábovku BANQUET s nepřilnavým povrchem GRANITE zajisté oceníte pro komfortní a pohodlné pečení. Nepřilnavý ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Formy na pečení

Popis

Pekáče a pečící formy s nepřilnavým povrchem jsou nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Potřeby pro pečení oceníte zejména v dobách svátků a oslav, ale zajisté je využijete i po celý rok. Formu na bábovku BANQUET s nepřilnavým povrchem GRANITE zajisté oceníte pro komfortní a pohodlné pečení. Nepřilnavý povrch XYNFLON je vyroben na bázi PTFE (polytetrafluorethylen), je vysoce odolný, má prvotřídní antiadhézní vlastnosti a snadno se udržuje. Parametry:

  • Rozměry: 22x11 cm
  • Tloušťka dna a stěny: 0,4 mm
  • Materiál: karbonová ocel s nepřilnavým povrchem Xynflon.
  • Barva: šedá
Značka BANQUET představuje kompletní nabídku výrobků do kuchyně a jídelny. Nabídka zahrnuje širokou škálu domácích potřeb určených ke zpracování surovin, k přípravě jídel i nápojů, ke stolování, k podávání nápojů, k uchovávání surovin i hotových jídel. Dlouhodobé zkušenosti a více než 15tileté působení na trhu jsou garancí, že výrobky BANQUET jsou k dostání nejen v požadované kvalitě, ale také za lákavé ceny. Navíc jsou výrobky dodávány v atraktivních moderních obalech, které zohledňují jednotlivé produktové skupiny a z nichž je patrná příslušnost výrobků ke značce BANQUET. Výrobky BANQUET si tak zákazník vždy najde.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Formy na pečení Banquet, nejprohlíženější produkty Banquet nebo nejlevnejší Formy na pečení.

Reklama