Russell Hobbs Fiesta 21000

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Grily

I kuchyňské spotřebiče mohou sbližovatKolekce Fiesta byla navržena tak, aby sbližovala lidi nad poctivě uvařeným domácím jídlem. Kolekce usnadňuje společné stolování a je zábavným doplňkem vašich kuchyňských pomocníků. Svým stylovým vzhledem a snadnou obsluhou tyto inovativní produkty podtrhnou okamžik ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Grily

Popis

I kuchyňské spotřebiče mohou sbližovatKolekce Fiesta byla navržena tak, aby sbližovala lidi nad poctivě uvařeným domácím jídlem. Kolekce usnadňuje společné stolování a je zábavným doplňkem vašich kuchyňských pomocníků. Svým stylovým vzhledem a snadnou obsluhou tyto inovativní produkty podtrhnou okamžik společně stráveného času s rodinou a přáteli u jednoho stolu.

  • Obslouží 8 osob
  • 8 raclett pánviček
  • Kamenná plocha, kovová grilovací plocha, velká sekce na palačinky a mini plocha na palačinky
  • Nastavitelná teplota
  • Tepelně izolované rukojeti pánviček zůstavají studené
  • Odnímatelné plochy a pánvičky vhodné do myčky
  • 1200W
  • Návod ke stažení ZDE
S Russell Hobbs Fiesta 8-mi pánvičkovým multi raclettem je společné stolování snadné. Obslouží 8 osob různými mini jídly, od rozpuštěného sýru po velké nebo malé palačinky.Raclette má kámen a 8 raclett pánviček, takže každý má volnou ruku v přípravě svého oblíbeného raclett jídla přímo u stolu. Se svým stylovým, dobře vypadajícím a praktickým designem spojí tento zábavný přístroj všechny dohromady nad dobrým domácím jídlem.    Všestranné vaření    S řadou funkcí, tento raclette gril obsahuje mramorovou desku,     kovovou grilovací desku s větší částí pro tvorbu palačinek a desku     pro tvorbu lívanců.        Bezpečné rukojeti pánviček    Dbejte na bezpečnost! Tyto chladné tepelně izolované rukojeti pánviček        ochrání vaše prsty před popálením.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Grily Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Grily.

Reklama