CCM Jetspeed FT370 Sr

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hokejové chrániče ramen

Chrániče loktů Jetspeed FT370 jsou určeny pro nižší kategorie, což ale určitě to neznamená, že by nebyly kvalitní. Opak je pravdou! Tyto chrániče jsou velice lehké a poskytují kvalitní ochranu, zároveň s tím jsou však za přijatelnou cenu. Stejně jako nejvyšší modely řady Jetspeed využívají novinky JDP ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hokejové chrániče ramen

Popis

Chrániče loktů Jetspeed FT370 jsou určeny pro nižší kategorie, což ale určitě to neznamená, že by nebyly kvalitní. Opak je pravdou! Tyto chrániče jsou velice lehké a poskytují kvalitní ochranu, zároveň s tím jsou však za přijatelnou cenu. Stejně jako nejvyšší modely řady Jetspeed využívají novinky JDP výlisku, který je umístěn na loketním kloubu, a který se postará o rozvedení energie nárazu pryč od kloubu, čímž zamezí jeho poranění. O kvalitní uchycení se starají tři pásky, které drží loketní chránič pevně u paže. Na rozdíl od třídílné konstrukce u vyšších modelů se zde setkáme s konstrukcí dvoudílnou. Zajímavosti 3 Strap System (Nylon/Elastic) Vnější materiál 2 Piece Design Biceps Floating Bicep With PE Inserts Loket PE Caps With JDP Design.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hokejové chrániče ramen CCM, nejprohlíženější produkty CCM nebo nejlevnejší Hokejové chrániče ramen.

Reklama