CCM Jetspeed FT4 Jr

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hokejové chrániče ramen

Holeně CCM Jetspeed FT4 JR - profesionální holeně, jsou profi modelem holení od značky CCM, které používají špičkoví hráči v profesionálních soutěžích po celém světě. Holeně mají nový anatomický design zúženého tvaru. Přiléhavý tvar nabízí odlehčenou a flexibilní ochranu pro elitní úroveň hry. Vylepšený ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hokejové chrániče ramen

Popis

Holeně CCM Jetspeed FT4 JR - profesionální holeně, jsou profi modelem holení od značky CCM, které používají špičkoví hráči v profesionálních soutěžích po celém světě. Holeně mají nový anatomický design zúženého tvaru. Přiléhavý tvar nabízí odlehčenou a flexibilní ochranu pro elitní úroveň hry. Vylepšený chránič lýtka je vyrobený z lehkého a přitom pevného materiálu poskytujícího vynikající ochranu proti nárazům. Dodatečná oděruvzdorná úprava ve spodní části brání poškození způsobenému jazykem brusle. Kolenní a holenní výlisky mají optimalizovaný anatomický tvar s kolenním JDP výliskem. Vylepšený ohyb kolenního a holenního výlisku nabízí větší volnost pohybu a JDP konstrukce odvádí sílu nárazu od kolenního kloubu. Stehno chrání prémiová lisovaná pěna s vysokou hustotou pro profesionální úroveň ochrany těsně přiléhající k tělu. Obepínací pásek na suchý zip s komfortní vycpávkou a lýtkovým páskem s nastavitelnou délkou umožňuje přizpůsobení libovolné velikosti lýtka pro těsné a mimořádně pohodlné obepnutí. Nová anatomická výstelka z PE pěny a vyjímatelná výstelka z měkké laminované pěny s výřezem pro koleno. Odlehčený a přizpůsobitelný chránič, který si zachovává lehkost a přiléhá těsně k noze, aniž by omezoval hráče v pohybu.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hokejové chrániče ramen CCM, nejprohlíženější produkty CCM nebo nejlevnejší Hokejové chrániče ramen.

Reklama