CCM Jetspeed FT475 Sr

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hokejové chrániče ramen

Ramena CCM Jetspeed FT475 SR - ramenní chrániče jsou výkonnostním modelem ramen z této řady, určené pro náročné hobby hokejisty.. Ramena mají jednovrstvou konstrukci předního dílu s PE pěnou.. Spolehlivá, a přitom odlehčená ochrana je ideální pro rekreační hráče.. JDP výlisky jsou vyrobené z lehkého ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hokejové chrániče ramen

Popis

Ramena CCM Jetspeed FT475 SR - ramenní chrániče jsou výkonnostním modelem ramen z této řady, určené pro náročné hobby hokejisty.. Ramena mají jednovrstvou konstrukci předního dílu s PE pěnou.. Spolehlivá, a přitom odlehčená ochrana je ideální pro rekreační hráče.. JDP výlisky jsou vyrobené z lehkého PE plastu pro vysokou úroveň ochrany.. Trup chrání vesta z PE pěny se zkráceným předním dílem.. Odlehčená konstrukce vesty vás skvěle chrání a umožňuje rychlý pohyb.. Biceps chrání PE výlisek s možností nastavení délky a má na míru přizpůsobený tvar.. Proto poskytuje vynikající ochranu.. Anatomicky tvarovaný chránič hrudní kosti a páteře z PE pěny pro nezbytnou ochranu proti nárazu tam, kde je nejvíce zapotřebí.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hokejové chrániče ramen CCM, nejprohlíženější produkty CCM nebo nejlevnejší Hokejové chrániče ramen.

Reklama