CCM Tacks 9060 Jr

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hokejové chrániče ramen

Lokty CCM Tacks 9060 JR - kvalitní chrániče loktů pro amatérské i poloprofesionální hráče.. Lehký chránič loktů s kvalitní ochranou.. Chránič je tvarovaný tak, aby byl náraz v případě potřeby rozprostřen a bylo tak minimálizováno riziko zranění.. Použitý JDP výlisek na kloubu je dokonalá ochrana, která ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hokejové chrániče ramen

Popis

Lokty CCM Tacks 9060 JR - kvalitní chrániče loktů pro amatérské i poloprofesionální hráče.. Lehký chránič loktů s kvalitní ochranou.. Chránič je tvarovaný tak, aby byl náraz v případě potřeby rozprostřen a bylo tak minimálizováno riziko zranění.. Použitý JDP výlisek na kloubu je dokonalá ochrana, která pomůže předcházet zranění.. Mají lisovanou PE vložku v chrániči bicepsu.. Oblast bicepsu je s rozšířeným krytím.. Na předloktí je použitý PE ochranný výlisek.. Chrániče spolehlivě tlumí dopady a pohlcují nárazy.. Zapínání je za pomoci tří upínacích systémů prostřední pásek je z lycry a je na klasický suchý zip.. Biceps uchytí elastický pásek a kolem předloktí je vyztužený pásek.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hokejové chrániče ramen CCM, nejprohlíženější produkty CCM nebo nejlevnejší Hokejové chrániče ramen.

Reklama