CCM Tacks 9060 Sr

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hokejové chrániče ramen

Ramena CCM Tacks 9060 – dobrou volbou pro hráče amatérských i poloprofesionálních soutěží, kterým poskytnou spolehlivou ochranu. Chránič zajistí pohodlí a chladivý příjemný pocit i při náročném výkonu. Vynikající ochranu poskytnou ramenní výlisky ze vstřikovaného PE, které pokrývá lisovaná pěna. Oblast ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hokejové chrániče ramen

Popis

Ramena CCM Tacks 9060 – dobrou volbou pro hráče amatérských i poloprofesionálních soutěží, kterým poskytnou spolehlivou ochranu. Chránič zajistí pohodlí a chladivý příjemný pocit i při náročném výkonu. Vynikající ochranu poskytnou ramenní výlisky ze vstřikovaného PE, které pokrývá lisovaná pěna. Oblast břicha je chráněna odnímatelným chráničem. Konstrukce je anatomicky tvarovaná, chránič tak výborně drží na ramenou a neomezuje tak při pohybu. Ramena drží zásluhou upínání pomocí širokých pásků na suchý zip. Anatomický tvar chrániče se skvěle přizpůsobí vašemu tělu a zajistí velkou míru pohodlí. Oblast trupu je bezpečně chráněna díky lisovaným pěnám, stejně jako oblast páteře a ledvin. Uvnitř chrániče je využito perforované vesty se síťovanou výplní, která skvěle absorbuje pot a chránič tak zůstane suchý po celou dobu.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hokejové chrániče ramen CCM, nejprohlíženější produkty CCM nebo nejlevnejší Hokejové chrániče ramen.

Reklama