Lamaze Svetluška Freddie

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hrací deky, hrazdičky

Lamaze Hracia podložka sa Svetluška Freddie, Hrací podložka se Světluškou Freddie je vyrobena z různě barevných materiálů, které stimulují zrak, hmat a rozvíjí motoriku. Hrací podložka se Světluškou Freddie je vyrobena z různě barevných materiálů, které stimulují zrak, hmat a rozvíjí motoriku. Součástí ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hrací deky, hrazdičky

Popis

Lamaze Hracia podložka sa Svetluška Freddie, Hrací podložka se Světluškou Freddie je vyrobena z různě barevných materiálů, které stimulují zrak, hmat a rozvíjí motoriku. Hrací podložka se Světluškou Freddie je vyrobena z různě barevných materiálů, které stimulují zrak, hmat a rozvíjí motoriku. Součástí balení jsou závěsné hračky: Světluška Freddie, zrcátko, kousátka. Křídla Světlušky Freddie šustí. Po zatřesení vydává hračka zvuky důležité pro rozvoj sluchu. Kontrastní černobílé vzory na křídlech světlušky, polštářku a oblouku po zavěšení hraček pomáhají správnému rozvoji zraku v první vývojové fázi dítěte. Zrcátko pro hru "na jukanou" usnadňuje sebepoznávání. Charakteristický tvar očí upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace. Kousátka ve tvaru ovoce, které uleví bolavým dásním při prořezávání prvních zoubků. Součástí balení je i pohodlný polštářek, který je oporou děťátku při hraní si na bříšku. Vhodné od narození.Hračky Lamaze jsou navrhovány odborníky na dětský rozvoj tak, aby byly přínosem v každé etapě jeho vývoje. Testováno dle evropských norem EN-71 a americké ASTM F963, neobsahuje BPA a ftaláty.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hrací deky, hrazdičky Lamaze, nejprohlíženější produkty Lamaze nebo nejlevnejší Hrací deky, hrazdičky.

Reklama