Make It Real Laky na nechty so zdobením

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hračky na profese

Laky na nehty se zdobením od Make It Real, kreativní set pro všechny malé princezny a parádnice.Díky kreativním sadám Make It Real děti zažijí spousty zábavy při tvoření. Výrobky jsou zcela bezpečné, testovány podle nejvyšších standardů pro hračky a kosmetickou bezpečnost. Hračky Make It Real podporují ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hračky na profese

Popis

Laky na nehty se zdobením od Make It Real, kreativní set pro všechny malé princezny a parádnice.Díky kreativním sadám Make It Real děti zažijí spousty zábavy při tvoření. Výrobky jsou zcela bezpečné, testovány podle nejvyšších standardů pro hračky a kosmetickou bezpečnost. Hračky Make It Real podporují rozvoj fyzických, sociálních a emocionálních dovedností. Nechte své děti experimentovat se sadami Make It Real a podpoříte tak jejich všestranný rozvoj.Rozměry balení (š v h): 27 x 24,5 x 3,5cmObsah balení: 2 barvy laku na nehty, spousta nálepek a ozdob na nehty, instrukceCena je uvedena za 1 balení - sadu hračkyHračka je vhodná pro děti od 8 letObrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hračky na profese Make It Real, nejprohlíženější produkty Make It Real nebo nejlevnejší Hračky na profese.

Reklama